Foto: Øystein Bjelland

Selskap og arrangement

Drømmer du om et stort bryllup i Jotunheimen? Feire bursdag, jubileum og andre familieselskap med vakker natur som bakteppe? Legg selskapet ditt til Spiterstulen.

Enten det er 40-, 50-, 60-, eller 70-årsfeiring med familie og venner, en uformell og aktiv festhelg med randotur, blåisvandring og fottur til Galdhøpiggen som en del av programmet: Spiterstulen har lokalene og aktivitetene som er tilpasset alle typer private sammenkomster. Vi lover å ta godt vare på deg og gjestene dine.

Med fjellets vekslende årstider, vær, lys og farger som naturgitte rammer, og ikke minst romslige og fine lokaler, egner Spiterstulen seg svært godt til alt fra høytidelige brylluper og tradisjonelle fødselsdagsmarkeringer til tematiserte vennefester og uformelle familiesammenkomster.

I samarbeid med Spiterstulen bre- og fjellføring kan vi tilby blåisvandring og andre typer føringsturer som en del av arrangementet ditt.

Litt småmat og en apéritif før selskapsmiddagen? I resepsjonsområdet og de storslåtte peisestuene legges mottakelsen med bobler, peiskos, fingermat og mingling.

I restauranten dekker vi vakre bord og serverer 3-, 4- eller 5-retters middag med lokalt preg til opp mot 120 gjester. I festlokalet serveres kaffe og kaker før fjellfesten fortsetter utover kvelden og natten i baren, på terrassen og på dansegulvet med DJ, band eller annen innleid underholdning.

Fra alle festens lokaler er det store vinduer med utsikt innover Visdalen og mot Jotunheimens majestetiske fjell.

Vi har stor overnattingskapasitet i rom av forskjellig standard: 40 sengeplasser er i rom med privat bad. Rommene ligger i forskjellige bygg rundt omkring på tunet, og det er dermed mulig for gjester som ønsker det å trekke seg tilbake å sove uforstyrret mens festen fortsatt pågår.

Sesong for private arrangementer er fra midten av mai til midten av juni, og fra midten av september til begynnelsen av oktober.

Minimum antall gjester ved bryllup på Spiterstulen er 90 personer.