Personvern

  1. Innledning
    Vi på Spiterstulen Turisthytte behandler dine personopplysninger i forskjellige sammenhenger, for eksempel når du bestiller tjenester av oss, overnatter hos oss, bruker tjenester vi leverer og i enkelte andre sammenhenger. Her i vår personvernerklæring finner du mer informasjon om vår behandling av personopplysninger. Under finner du også kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn.
    Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningsloven, herunder GDPR.
  2. Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger
    Vårt foretak Spiterstulen Turisthytte Drift AS, org. nr. 926 403 273, Postboks 158, 2686 LOM, tlf. +47 61 21 94 00, e-post post@spiterstulen.no er ansvarlig for behandling av personopplysninger i vårt system for booking, fakturering og turisthyttedrift. Når du booker, overnatter, og betaler hos oss, er det Spiterstulen Turisthytte Drift AS som er behandlingsansvarlig. Spiterstulen Turisthytte Drift AS er også behandlingsansvarlig for vår markedsføring og utsendelse av e-poster til våre gjester og kontakter samt annen digital markedsføring.
  3. Behandling av personopplysninger knyttet til bestilling og opphold
    I forbindelse med dine bookinger foretatt av deg selv eller av andre på vegne av deg, behandler vi de personopplysningene vi trenger for at vi skal kunne oppfylle avtalen om booking og kjøp av tjenester. Dette er opplysninger du har gitt oss direkte eller som du har gitt oss via reisebyrå. Vi behandler f.eks. opplysninger om din identitet, dine kontaktopplysninger og din betalingsinformasjon. I tillegg behandler vi andre opplysninger du måtte ha gitt oss og som har relevans for ditt opphold hos oss. Dette kan være informasjon om allergier eller om spesielle ønsker for ditt opphold. Vi registrerer alle kjøp og bestillinger du gjør hos oss som for eksempel måltider og andre tjenester som leie av sengetøy eller at du ønsker rom hvor det er tillatt å ha med hund, for å levere slike tjenester og for at du skal kunne betale for dem. Vi behandler disse opplysningene så lenge det er nødvendig for å oppfylle avtalen om med deg, og i tillegg så lenge gjeldende lovverk pålegger oss dette.
  4. Utlevering av personopplysninger og lovpålagt behandling
    Vi leverer ikke ut dine personopplysninger til tredjepart, med mindre du har samtykket til dette, eller med mindre gjeldende lovverk, herunder personopplysningsloven og GDPR, gyldig myndighetspålegg eller domstol tillater oss eller pålegger oss dette.
  5. Innhenting av personopplysninger fra andre
    For å sørge for at vi har riktige opplysninger om deg, kan vi sjekke dine opplysninger mot andre kilder som telefonkatalog og liknende.
  6. Dine rettigheter
    Du som person rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg.
  7. Cookies/Informasjonskapsler
    Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen av våre nettsider. En cookie er en liten tekstbasert datafil som plasseres på ditt utstyr (din smarttelefon, datamaskin eller for eksempel nettbrett). Cookien hjelper til med å kjenne igjen hvilken type innhold og hvilke sider som besøkes på vårt nettsted. Informasjon som lagres ved hjelp av en cookie kan være hvordan du bruker nettstedet, hva slags type av nettleser du benytter og hvilke nettsider du har besøkt.
    En permanent cookie ligger igjen på ditt utstyr for et bestemt tidsrom. En sesjonscookie lagres tilfeldig i ditt utstyrs minne mens du er inne på våre hjemmesider. Sesjonscookien forsvinner når du stenger din nettleser. Vi benytter både permanente cookies og sesjonscookies. Spiterstulen Turisthytte kan også komme til å benytte en tredjeparts cookies.
    Dersom du ikke ønsker at våre nettsider plasserer cookies på ditt utsyr, kan du skru av cookies i din nettleser. Dersom du skrur av cookies vil funksjonaliteten for våre nettsider reduseres.
  8. Endringer i personvernerklæring eller i behandling
    Vi jobber med utvikling og forbedring av våre tjenester overfor våre gjester. Dette vil kunne endre måten eller omfanget av vår behandling av personopplysninger. Informasjonen vi gir gjennom denne personvernerklæringen vil derfor kunne justeres og oppdateres. Vi vil dessuten endre personvernerklæringen når nye regler eller myndighetspraksis gjør det nødvendig.