previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

FJELLMAT OG HYGGE

Vi har et godt kjøkken med en norsk kokk, som lager god mat rotfestet i det norske landbruket, vektlagt Norske mattradisjoner. Eksempelvis serverer vi gjerne en kraftig blomkålsuppe eller brenneslesuppe basert på gode smaker. Men også gjerne ratatuille til lammet eller eple- og basilikumsaus til kotelettene.

Som hovedleverandører til kjøkkenet kan nevnes: Bama, Gilde og Tine. En lokal og god distributør er Gudbrandsdalsmat, som har mange gode og spennende produkter. Vi bruker en del lokale produkter og aller helst råvarer generelt fra Norge. Vi kan så lang det lar seg gjøre garantere at kjøttet er Norsk.

Spisesalen har en trivelig atmosfære og en formidabel utsikt innover Visdalen og mot Galdhøpiggen. Vi har blide ungdommer i serveringen og mulighet for vin til maten. Det er i seg selv en flott avslutning på turen å kunne se solen gå ned over fjellene du akkurat har gått i.

Vi satser på tradisjonell norsk mat, med spennende innslag og trivelige omgivelser. Det er rikelig med mat både i kafeteriaen og spisesalen – akkurat slik det skal være på sætra!

Vi tilrettelegger gjerne for matallergier, ta kontakt med Bjørn Andreas på kjøkkenet eller gi beskjed i resepsjonen når du kommer så finner vi en løsning sammen.

God appetitt og velkommen til bords

MÅLTIDER :

3-6 år

7-12 år

Voksen

Frokost: kl. 07.30-10.00 45 Kr 90 Kr 170 Kr
Middag: kl. 18.30-20.00 100 Kr 200 Kr 400 Kr
I lav-sesongen serveres middag klokken 18.30
Niste (pr. skive) 18 Kr Termos 55 Kr

 

Det kan bli tillegg ved spesialkost – spør i resepsjon.

Annen servering; varmretter og annet, henvises til kafeteriaen, som i høysesongen(ca 1. juli til ca 15. august) er åpen kl. 13.00 – 21.00.

Vår spisesal har plass til ca 120. Vi har ikke bordsettinger, men dekker om ved behov.

Dørene åpnes til middag kl 18.30.

I hovedsesongen har vi kafeteria med et lite utvalg varmretter, pizza, kule- is, kaffe og kaker.

Varmmat fra 17.00.

Frokosten serveres i spisesalen og er åpen fra 07.30 – 10.00.